• De foto’s van de pups uit de gefokte nesten vanaf 1980

 • Naast de onderstaande puppyfoto's is de geschiedenis van de la Beauté Rustique weergegeven middels een fotostamboom.  

 • Het P-nest uit 2019

  Ons 10e nest is geboren op 4 juni 2019 uit Maverick de la Noé du Jardin en Jatise de la Beauté Rustique. Het nest bestaat uit 2 reuen en 6 teven. Op deze foto zijn de pups  ongeveer 7½ weken oud en in gezelschap van moeder Jatise en oma Fragile.
  De reuen heten: Paris (Moos) en Prince (Storm). De teven luisteren naar de naam: Palka (Guusje), Pastele (Pien), Phrygie (Patou), Praline (Nysa), Perle en Pepite.

 • Het J-nest uit 2014

  Ons 9e nest is geboren op 14 augustus 2014 uit Flash Gordon de la Noé d'Orient en Fragile de la Beauté Rustique. het nest bestaat uit 4 reuen en 4 teven. Op deze foto zijn de pups  ongeveer 7½ weken oud en in gezelschap van moeder Fragile.
  De reuen heten: Janouk (Kito), Jazz (Janouk), Jivan (Jazz) en Jacar (Skalli). De teven luisteren naar de naam: Jolie, Jisette (Saga), Jatise en Jorissa (Olla).

 • Het F-nest uit 2010

  Dit 8e nest is geboren op 14 augustus 2010 uit V'Ike du Murier de Sordeille en Attice de la Beauté Rustique. Het nest bestaat uit 2 reuen en 3 teven. Op de eerste foto's zijn ze 4½ week en in gezelschap van hun vader.
  Op de resterende foto's zijn ze ongeveer 7 weken oud. De laatste foto's in gezelschap van Attice, de moeder. De reuen heten: Floyd en Fike, de teven Finesse, Fitou en Fragile.

 • Het A- nest uit 2005

  Dit 7e nest is geboren uit Sethi de la Roche Montaigne  en Racine de la Beauté Rustique.  Uit dit nest zijn 1 reu en 5 teven geplaatst.  Ze zijn geboren op 11 april 2005. De enige reu heet Aram en de teven luisteren naar de naam: Achirône, Anique, Attice, Aquine en Amice. De foto is genomen op een leeftijd van 7½ week. 

 • Het R-nest uit 2000

  Dit 6e nest is geboren op 17 juni 2000 uit Morgan du Gex d'Emplume en Miracle de la Beauté Rustique. Uit dit nest zijn 5 reuen en 1 teef geplaatst. De reuen zijn: Ruiz, Ruff, Rusé, Rocco en Rincent. De enige teef heet Racine. Op de foto zijn de pups 8 weken. 

 • Het M-nest uit 1996

  Dit 5e nest is geboren op 22 juni 1996 uit Febus du Domaine de la Groux  en Furie de la Beauté Rustique. Het is een zeer klein nest geworden. 1 Reu, Mistral en 1 teef met de toepasselijke naam Miracle. Op de foto 7 weken.

 • Het F-nest uit 1990

  Het 4e nest is op 26 februari 1990 geboren uit Barabas des Habits Rouges en Altesse de la Beauté Rustique. Het is een groot nest dat bestaat uit 5 reuen en 3 teven. De reuen luisteren naar de namen: Farquhar, Foran, Feiko, Faspar en Famas. De teven naar de naam: Facette, Fabienne en Furie. Op de foto zijn ze ongeveer 7½ week oud.

 • Het A-nest uit 1988

  Het 3e nest is geboren op 27 mei 1985 uit Newton du Bois Vermeil  en Quiche de la Beauté Rustique. Het nest bestaat uit 3 reuen: Accous, Arac, en Aramis. De 4 teven hebben de namen gekregen van: Aigu, Ardu, Adjani en Altesse. De pups op de foto's zijn 8½ week. 

 • Het T-nest uit 1982

  Het 2e nest is op 3 mei geboren uit Lutte de la Cour de Jasson  en Myra de la Sylvade. Er worden 2 reuen geplaatst  die luisteren naar de namen Thiron en Tyran. De 5 teven naar de namen: Tabienne, Taquine, Tirette, Tarka en Talope. Op de foto zijn de pups 8½ week oud. 

 • Het Q-nest uit 1980

  Ons 1e nest is geboren op 7 maart 1980 uit Luron du Domaine de Villon en Myra de la Sylvade. Het nest bestaat uit de 4 reuen Quartz, Quadro, Quinto en Quito en 3 teven met de naam: Quiva, Quinotte en Quiche. 
  Op de foto's zijn de pups 8 weken.