• Pepite de la Beauté Rustique

  • Pepite is op 4 juni 2019 geboren uit Maverick de la Noé du Jardin en Jatise de la Beauté Rustique en een nakomeling uit ons tiende nest. Ze groeit op met haar moeder Jatise en oma Fragile.

    Het is een levensvreugdige hond; altijd in voor een geintje. Toch is ze opvallend relaxed, hetgeen ze ook uitstraalt. Soms is het wel lastig dat ook zij evenals haar moeder Jatise vrij makkelijk springt. Het kost me weinig moeite haar op andere gedachten te brengen als ze dit tot uitvoer wil brengen bij goede bekenden.

  • Pepite is zeer nieuwsgierig en oraal ingesteld. Toch is het ook een ‘contactdier’. Ze ligt vaak gezellig tegen ons of een van de andere honden aan. Of in de buurt van een van ons. Geaaid worden vindt ze prima, zeker als het initiatief uitgaat van haar. Hobby is ook gezellig op schoot liggen. 
    Met andere honden heeft ze geen problemen. Confrontaties met andere honden zoekt ze niet op. Spelen met allerlei voorwerpen doet ze graag, maar ze kan zich prima alleen amuseren. Ook het alleen thuis blijven is geen probleem. 

    Ook met Pepite is vanaf 8 weken leeftijd gestart met mantrailing.  Ze blijkt een snelle leerling  te zijn.  Opvallend is haar volhardendheid en gedrevenheid.

  • Fotoreportage